Klaar om een webshop te laten maken waar je producten opvallen en orders zorgeloos verlopen?

webshop laten maken

Een succesvolle webshop kent zijn klanten en zorgt voor een doelgerichte belevenis tijdens het online shoppen. Elimineer obstakels waarbij klanten afhaken en zet slimme online marketing tools in om meer online verkoop te genereren.

Wij maken slimme webshops

Online verkoop verloopt zonder zorgen. Een webshop laten maken bij Groovix betekent dat je artikelen altijd foutloos up-to-date zijn met je bestaande software of kassasysteem. Elk artikel wordt met slimme technologie geoptimaliseerd voor Google zodat je zelf geen tijd of kennis moet hebben van zoekmachine optimalisatie (seo). Meerdere talen? Met artificiële intelligentie voor talen worden alle artikelen en webteksten in een oogwenk voor je vertaald, honderden of duizenden artikelen tegelijk.

shape

Technologie, zoekmachine optimalisatie en online marketing vormen de ideale cocktail voor je webshop

Een goed verkopende webshop laten maken,
hoe doen we dat voor jou?

Als je tegen iedereen spreekt, spreek je eigenlijk tegen niemand. Het is belangrijk om klanten op een persoonlijke en warme manier te benaderen. Om een goed verkopende webshop te laten maken verkennen we jouw doelpubliek en duiken in hun leefwereld om te begrijpen wat hun noden en verwachtingen zijn. We kiezen de juiste boodschap en spreken de klant persoonlijk en doelgericht aan. Bezoekers voelen meteen of ze op het juiste (web)adres zitten. Ze blijven langer, je wint vertrouwen, en zijn ze klaar om bij je te beginnen shoppen. Ben jij er ook klaar voor?

Artikelen scoren in Google.

Wist je dat maar liefst 87% van de consumenten eerst online gaat zoeken naar producten en diensten (Local Search Assiciation, 2017)? Het belang van goed gevonden te worden via een zoekmachine is cruciaal om klanten naar je webshop te krijgen. Onze expertise in zoekmachine optimalisatie (seo) wordt zowel technisch als inhoudelijk benut voor een grotere online aanwezigheid. Zoekmachine optimalisaties worden zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat jezelf meer tijd kan doorbrengen met klanten ipv manueel honderden of duizenden artikelen te verbeteren..

webshops

Pas vandaag de technologie toe van morgen.

Als centrale motor gebruiken we ons intern ontwikkeld Groovy CMS platform voorzien van hypermoderne webtechnologie waarbij we alles op maat kunnen integreren, optimaliseren en automatiseren. Op maat van je bedrijf, met focus op jouw klanten. Dit brengt ons telkens in staat om actief mee te denken zonder enige technische beperkingen. Deze technologie is onbestaande bij courante websiteplatformen zoals WordPress / WooCommerce, Drupal of Magento, waardoor je een stapje voor bent op je concurrenten die gebruik maken van deze pasklare systemen.

Krachtige functies waarmee we onze concurrenten te kijk zetten.

seo

Scoren in Google (seo)

Groovy CMS, het beheersysteem voor de inhoud van je website, is van meet af aan opgebouwd met het oog op geautomatiseerde zoekmachine optimalisatie en best practices. Technisch worden de nieuwste webtechnologieën toegepast en inhoudelijk worden artikelgegevens geoptimaliseerd voor een grotere zichtbaarheid in Google.

stock

Stock altijd up-to-date

De webshop communiceert foutloos met je bestaande software of kassasysteem. Orders verlopen zorgeloos, zonder gedoe van foute bestellingen. Heb je geen eigen software? Dan kan je ook steeds via het beheersysteem opvolgen of via Excel uploaden.

zoektechnologie

Slimme zoektechnologie

Met een zoekveld "Naar wat ben je op zoek?" worden artikelen snel en accuraat gevonden door het inzetten van geavanceerde zoektechnologie die talen begrijpt, ook als je deze fout typt. Rapporten geven je nuttige inzichten zoals top zoekopdrachten waarvan er geen of weinig resultaten zijn. Op die manier kan je overwegen om je aanbod uit te breiden naar deze artikelen en je verkoop doordacht uitbreiden.

vertalingen

Automatisch vertalen

Artikelen en webteksten kunnen automatisch voor je vertaald worden via artificiële intelligentie. Elk nieuw of aangepast artikel wordt om het uur opgenomen om op de achtergrond voor jou vertaald te worden. Je ontvangt een rapport met de laatste vertalingen zodat jezelf er ook steeds controle over hebt. De technologie werkt via deep learning, waardoor manuele aanpassingen door het systeem verwerkt worden en toekomstige vertalingen telkens beter maakt.

meten, evalueren en bijsturen

Meten, evalueren en bijsturen

De eerste drie maanden na lancering volgen wij elk project nauwkeurig op, en sturen bij indien nodig. Inzicht krijgen in de bezoekers en hun gedrag is cruciaal voor het verdere verloop. Met diverse tools krijgen we een aardig inzicht in wat goed loopt, en wat beter kan.

veilig

Veilig

Opgeslagen gegevens worden beschermd tegen derden en online betalingen verlopen veilig. Onze servers hebben de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en worden dagelijks up-to-date gehouden. Het internetverkeer verloopt geëncrypteerd.