Wij zijn een webdesign bureau die slimme websites op maat maken in Laravel die een boost geven aan jouw online zichtbaarheid.

webdesign bureau

Slimme, klantgerichte websites maken is onze missie.

Als webdesign bureau met online marketing skills onderzoeken we jouw doelgroep en nemen voldoende tijd om de producten, diensten en filosofie van je onderneming te leren kennen.

Deze kennis benutten we om een nieuwe website te kunnen maken waarbij de klant centraal staat, waardoor je bezoekers tevreden zijn, langer op je website blijven en sneller overgaan tot aankoop. Een slimme moderne website begrijpt het gedrag van zijn bezoekers en speelt daarop in.

Is je website gelanceerd? Hou dan de inhoud fris en actueel via het Groovy CMS. Zonder enige technische kennis kan je gemakkelijk zelf nieuwigheden toevoegen aan je website. Er valt altijd wat te vertellen over lopende projecten, leuke aankondigingen, blogposts of interessante nieuwsberichten.

Veel taken en optimalisaties worden voor jou overgenomen en met artificiële intelligentie kunnen webteksten ook automatisch vertaald worden met een hoge juistheidsfactor.

Alle zoekmachine optimalisatie (seo) technieken hebben wij aardig op orde. Inhoudelijk en technisch streven wij met de nieuwste webtechnologiën naar een optimale zichtbaarheid in zoekmachines.

Online marketing inzichten passen wij toe zodat bezoekers zich thuis voelen op je website en onbewust worden beinvloed tot het uitvoeren van acties op je website.

clouds

Onze werkwijze

1
doelgroep analyse

Wie is jouw doelgroep?

Website bezoekers hebben eigen voorkeuren en interesses. Door ze te segmenteren op gemeenschappelijke kenmerken krijgt elke groep een gezicht. Dit maakt het gemakkerlijk om in hun huid te kruipen, de inhoud en het design erop af te stellen, en inzicht te krijgen over welke informatie ze verwachten, met welke vragen ze zitten en hoe wij daarop kunnen inspelen.

2
webdoelen bepalen

Webdoelen bepalen

Is het doel van je website om leads te genereren, online te verkopen, te informeren, de branding te versterken, … of een combinatie ervan?
Welke taken worden er verwacht die bezoekers snel en gemakkelijk moeten uitvoeren? Samen bepalen we het doel van jouw website.

3
online concurrentie

Online concurrentie analyse

Wie zijn jouw Top 5 online concurrenten en waarom scoren ze hoger dan jezelf? We meten hun online populariteit en stellen een strategie op hoe je hen kan overtreffen.

4
zoekmachine analyse - seo

Zoekmachine analyse - seo

80% zoekt vandaag met uitgebreide langere zoekopdrachten ipv korte zoekworden. In seo jargon noemt men dit ‘long tail’. Ze hebben meer kans op succes, want deze personen weten al specifiek wat ze zoeken! Onze focus gaat dan ook naar het verzamelen van de juiste longtail zoektermen voor je website in spé.

5
webstructuur bepalen

Webstructuur opstellen

We maken een duidelijke structuur op van alle webpagina's, plaatsen alle content in een gebruiksvriendelijke flow zodat bezoekers snel hun weg zullen vinden op de site.

6
webddesign

Grafisch ontwerp

Met alle gegevens die we nu voorhanden hebben, gaan we vervolgens creatief aan de slag. Je krijgt een uniek ontwerp van de website waarbij de gebruikservaring centraal staat. Je krijgt de kans om bij te sturen en feedback te geven zodat we samen tot een definitief ontwerp komen.

7
website ontwikkeling

Webontwikkeling

Het grafisch werk wordt vertaald naar een interactieve website en het cms systeem wordt op maat geïntegreerd zodat je alle content gemakkelijk up to date kan houden.

8
content

Content

Denk vanuit de klant, niet vanuit jouw bedrijf. Spreek je tegen iedereen, dan spreek je veelal tegen niemand. Schrijf de inhoud daarom persoonlijk en specifiek naar je doelgroep. Teksten, artikelen, foto’s, filmpjes enz worden in het cms systeem gemakkelijk ingegeven om te publiceren op de website. We geven tips hoe je aantrekkelijke teksten kan schrijven voor een website en welke schrijfstijl het best past.

9
website lanceren

Lanceren, opvolgen en bijsturen

Spannend! Je website wordt gelanceerd, maar dit is geen eindpunt. Wij volgen de website op met diverse tools voor zoekmachine rankings en meten het gedrag van de bezoekers zodat we kunnen bijsturen om het succes te vergroten.